Ετικέτες

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ζωγραφική σε κούπες

Στα παιδιά αρέσει πολύ να ζωγραφίζουν, τόσο που μερικές φορές χάνουν τον έλεγχο και ξεφεύγει λίγο χρώμα στον τοίχο ή στον καναπέ.
Γι΄ αυτό δώστε τους την ευκαιρία να ζωγραφίσουν σε κούπα, μιας και το χαρτί τους φαίνεται λίγο ανιαρό. Θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους και είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξουν για εσάς κάτι ξεχωριστό. Πείτε τους ότι σε αυτή την κούπα θα πίνετε τον καφέ σας κάθε πρωί, στο γραφείο ή στο σπίτι και θα ξετρελαθούν. Επίσης μπορεί να αποτελέσει ένα πρωτότυπο δώρο για τον παππού και τη γιαγιά.
Όταν δουν τα δικά τους έργα να κοσμούν το τραπέζι, θα νιώσουν ξεχωριστά και γεμάτα
αυτοπεποίθηση.




Θα χρειαστείτε:
ανεξίτηλους μαρκαδόρους πορσελάνης
κούπες πορσελάνης


                                                                                     http://www.homedit.com



Προτιμήστε τις λευκές κούπες καθώς τα χρώματα αποτυπώνονται καλύτερα. Αφήστε τα να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για εσάς. Εσείς μην ξεχάσετε στο τέλος, αφού αφήσετε τα χρώματα να στεγνώσουν, να βάλετε τις κούπες στο φούρνο στους 160 βαθμούς για 30 λεπτά, ώστε να μην ξεθωριάζουν στο πλυντήριο πιάτων.

Συμβουλή: Όταν χρησιμοποιείται ανοιχτά χρώματα όπως το κίτρινο, επιμείνετε λίγο παραπάνω  ώστε να γίνει έντονο το χρώμα για να μην φύγει στο πλύσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παιδικός σταθμός ή σπίτι;

Αρκετοί γονείς προβληματίζονται αν ήρθε  ώρα να στείλουν το παιδί τους παιδικό σταθμό. Αδιαμφισβήτητα ο παιδικός σταθμός βοηθά τα πα...